Këndvështrim-i {im}

To content | To menu | To search

Një dhomë e tipit Galeri Arti

Dhome

 

Një banjo estetike dhe moderne

Lavaman

 

Punë me grep (rroba banjo)

pic0112.jpg

Continue reading...

 

Veshje femerore verore

pic0042.jpg

Continue reading...

 

Miss Universe ne kostum kombetar (2012)

Miss Kosovo, Diana Avdiu

Continue reading...

 

Rroba Banjo (Koleksion 2013)

pic0030_6-7-13.jpg

Continue reading...

 

Breçka (koleksion 2013)

pic0020_21-5-13.jpg

Continue reading...

 

Ndriçim shtepie

lindsey-lustre.jpg

Continue reading...

 

Shqipëria në vitin 1913

Une petite Tsigane et un petit Albanais musulman au milieu de fe
Fukarallik me ngjyra

Continue reading...

 

Shqipëria Fashiste

scaled-16.jpg
Anash detit e palare

Continue reading...

 

- page 1 of 10